Kleinschalig 2002

Op deze pagina vind u meer informatie over Kleinschalig 2002,
zoals diverse foto's en radio interviews.

De exposanten van Kleinschalig 2002 waren:

 

Bianca van As

Nelleke ReeskampMijni CaanFlore SiebelinkAdri JansenKlaas DikstaalLydeke VeldmanPetra de SmitBianca van AsRuth KrugenerRenate PutzRia NobelAdele Hoek
 

Mijni Caan

 

Klaas Dikstaal

 

Adele Hoek

 

Adri Jansen

 

Cockie Kamerman

 

Rüth Krügener

 

Ria Nobel

 

Renate Pütz

 

Nelleke Reeskamp

 

Flore Siebelink

 

Petra de Smit

 

Lydeke Veldman

 

De foto's van Kleinschalig 2002:

Op donderdag en vrijdag werd er al druk gewerkt aan de aankleding van de Molen van Sloten.

Birgit de Smit hangt de posters van andere eierenexposities op. Kathe Vahrenkamp richt de vitrine in met traditionele eieren uit haar prive-collectie.

 

Zaterdag in de Molen van Sloten:

Cockie Kamerman heeft haar stand ingericht met prachtige lente-bloemstukken. Lydeke Veldman legt de laatste hand aan haar tafel met opengefreesde eieren.
De vrijwilligers van de Molen doen hun uiterste best, ze helpen zelfs bij het stellen van de lampen. Om 10 uur onderbrak wethouder Rob van der Riet (Haarlemmermeer) zijn  verkiezingstournee om de expositie te openen. Het thema van zijn speech was 'huwelijk'.
Klaas Dikstaal weet ontzettend veel over zijn houten eieren te vertellen. Bianca van As werkt aan de fimo-decoraties voor haar eieren.
Ria Nobel combineert de kunst van plateel schilderen met haar liefde voor het ei en dat heeft een wonderschoon resultaat. Renate Putz en Ruth Krugener waren de Duitse gasten van Kleinschalig  2002. Ze maken allebei prachtige gekraste eieren.
Adri Jansen maakt bloemcollages op eieren. De eerste dag van Kleinschalig 2002 werd door de exposanten besloten met een diner bij Petra de Smit thuis.